Stegt andelever fra Kirsten K.'s aften

Stegt andelever

Stegt andelever

Andelever – kan op til jul fås i 500 g’s pakninger dybfrost

(Jeg brugte lammelever til køkkenaftenen, da det ikke var muligt at få andelever)

Olivenolie/smør

Bacon til at give smag, kan udelades

Echalotte løg

Æble

Salt peber

Balsamicoeddike

 

Rist andeleveren, smag jer frem til mørningen. Den skal ikke have så længe. Tag leveren fra. Rist løg og æbler i det samme fedtstof. Det skal blive gyldent. Tilsæt balsamicoeddike og lad løg og æble blive mørt i eddiken.

Serveres med flûtes.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.04 | 16:43
L'Alliance Française har modtaget 1
02.04 | 11:37
Forside har modtaget 3
23.09 | 06:08
Andre alliancer har modtaget 2
Du kan lide denne side